Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen \"(Socker)\", 1997, dikt (8)


Balansen gick mig på lina (8) - (Socker)

Balansen gick mig
på lina

utan skyddsnät
hela tiden på språng

hotfulla njutning
din hårda mark




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-10-07 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön