Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen \"(Socker)\", 1997, dikt 9


Där lustan ständigt var spänd (9) - (Socker)

Hämningen slet i mig
på grusiga träplankor
i en tom lägenhet
där spike saknade hammare
där lustan ständigt var spänd
inför alla möten
där ingen nyckel fanns
där inget lås fanns

men ett rum där varje ljud ekade
av inget att dölja
alla fläckar grinar
uppgången i ett hus
där varje dörr
så bevakade
alla öppna och vackra rum




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-10-07 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön