Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur diktsamlingen \"(Socker)\", 1997, dikt 10


Den vassa tungan (10) - (Socker)

Den vassa tungan talade om
hur lite hon ville
och inget av detta blev sagt

alla täckta ord
kvarstaden vid en brant

där vattnet inte längre kokade
där grönskan torkat bort
och sand som rörs med steg




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-10-07 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön