Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny liten hjärteskatt att glädjas åt ...Petra...(devilsangel)


Petra jag ler

Ibland bara finner man dom

dom där små "krumelurerna"

som man inte kan låta bli

att bara älska...


Dom smyger in i

ens liv

på tysta små fötter

öppnar upp

visar hela sitt hjärta


Tar fram tillit till

dig och ditt hjärta

visar en glädje

över att du finns


Sådan är du

bubblig och härlig

omtänksam som

balsam för själen


Innerligt äkta

du hittar min

fnittriga sida väldigt lätt

en vacker liten ängel

med ljus i själen



Välkommen in

i mitt hjärta min

nya fina vän...


Petra jag ler av dig ...




Fri vers av sulimaa
Läst 923 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-21 23:53



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Man älskar ju sådana som kan
ta fram dom här sidorna hos en.
2009-08-22

  devilsangel
Åååhh...
Kan jag annat än le när jag ser det här?
Kan dagen börja bättre?
Du min fina, goa vän...
Tack för du finns och tack för du skriver så underbart om lilla mig...
Välkommen in i mitt hjärta också, där ska du stanna och jag tänker stanna i ditt och vårda allt det fina som finns där :))

tusen miljoner kramar till dig Sussi!!
2009-08-22

  blaite
va snälla ni är mot varann..
2009-08-22

  Junitvillingen
Så underbara ord till en av änglarna här på Poeter!! Petra är en så gnistrande pärla, kan bara instämma i dina ord. KRAAAAM till er båda:-)
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa