Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte ett ord mitt. allt lånat. allt ditt


Headbang


Månvän. några ord klädd i moln, förklädd trofast ovärdig
elddans bön på nakna knän: hör du mig gud, skriket (om
skräck) när versmåtten dras åt helvete tätnar knastrande
människostål, gräv upp det där liket, frosthals bit mig,
en naken bekännelses sanna förklädnad, kryp in, ät mig
renrakad dans på bordet fast på golvet och stilla färgspel
i regnmolnen, jag behöver en annan plats, jag kan inte
se mina ögon i fönstret utan att vilja vad jag vet, att yla  
mot månen, det kurrande hjärtat, meningen med livet.




Fri vers av Tobias Nilzon
Läst 387 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-08-22 01:02



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Oj, vilket stark text. Den berör... Funderar länge på orden:
"en naken bekännelses sanna förklädnad"

Tack och kram. /Grubbelmia
Ps) Grattis till placeringen på "fem uppmärksammade".
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Nilzon
Tobias Nilzon