Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En betraktares iakttagelse

För det som Du trodde
om Henne
Bevakades inom dig
likt en
Betraktares iakttagelser.
Det fanns något så illavarslande
inhugget, nästan,
i Hennes hud
men som endast kunde skönjas.
Knappt synbart.
Längsmed hennes kropp,
ärrvävnad l
enaste hud
brännmärkt i födelsen.
Det visade sig att det som höljdes i dunklet
skapade dina frågor till det som i dina ögon såg ...
och försvann.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-22 08:23



Bookmark and Share


  blaite
Så bra text..
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline