Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättmaskinen bestämmer min agenda

 

tvättmaskinen bestämmer min agenda för dagen

ute skiner solen omväxlande skymd av rätt stora moln, tunga och med regndroppar i

jag är obekymrad idag, sorglös för dagen, behöver inte oroa mig idag

vattnet ligger svart i sjön, myrra, bländande speglingar över delar

 

allt lyser upp, allt skyms ibland

 

nu töms maskinen

 

en tår......

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-22 11:23



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra avslut
2009-08-22

  Jaseph
Bilder som fångar mig. Tvättmaskinen i samspel med molnen och sjön och dagen. Tack
2009-08-22

  Quasimodo
Tack för bilderna av dagen du delar med dig av !!
2009-08-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP