Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till månsång, jag vägrar göra avkall på vita lögner

 

du stammar och stapplar hela vägen fram till mig, när jag

böjer mig fram och klappar din bleka kind, vrider lite på huvudet och lägger det på sned

ler stort och kallt.  du drar till dig tröjan som jag håller i.  det osar rädsla lång väg.  plötsligt tar du fram och trycker in glöden på en cigarett i min kind.  vart hade du den?  bakom ryggen....  nu kommer den andra handen från sidan med en fart av .....???....arrggh!!?

sticker in den i halsen.  jag har svårt att andas.

stjärnor, stoft och månljus blandas.

 

 

  

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-23 20:55



Bookmark and Share


  Baystream
oj, oväntad vändning - en käftsmäll!

Bra skrivet.
2009-08-26

  Suzy med punkterna
Smärtsamt berörande men ack så väl skrivet
2009-08-25

  peter markurth
mysig
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP