Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen knarkar fiktion

Dataskärmar göder målbrottets fasad med soldater, vapen och krig
Deras blod pumpar i takt med ammunitionens våldsamma dånande

Adrenalinet exploderar av saker som inte finns

Barnen lever i en otäck fyrkant med fiktion som atmosfär

Solen knackar på dörren men ingen själ öppnar

den friska kroppen sitter i ett mörkt rum med en sjuk fixering på den fejkade kvadraten

Samma kåta blick som tjackpundarens
Samma kåta blick som barnet i mig
men någon dataknarkare var jag inte

Min brunstiga sida attraherades av det som fanns

Jag frossade av naturens Äktavara

Mitt hjärta pumpade när äpplen pallades
och träd bestegs




Fri vers av Marjavaara
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-24 00:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen en kontrast: våra lekar med pinnar i Kvarnskogen i Älvkarleby på sextio- och sjuttiotalet contra dessa morbida våldsfixerade spel.
Det bevisar också hur totalt hänsynslös kapitalismen är i sin exploatering.
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara