Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apati = håglöshet (Enligt FASS)


Apati

Jag kastar en lycka för vinden
Till stupet som är min sorti
Slänger den stenen från kinden
Som bärt rodnad inuti

Tar en fot utmed kanten
En flaska av apati
Faller i kras utmed branten
Det är min sorti




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-10-07 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön