Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen en tavla jag gjorde med titeln \"Fru sen\".


Fru sen

Fru sen
Fru sen
Du har så lena ben
Men säg mig
Varför är dem så kalla
och varför dem kalla dig
Fru sen
Fru sen
?




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-10-07 23:32



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Kul med Hel-sen ;-)
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön