Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror jag är förälskad..! Drömmer om att läsa sagor för honom..


Absolut närvaro i nuet!

 

när den lille mannen kommer springande
han har så bråttom att upptäcka
kvittrande
allt är så spännande när man är två år!
och landar en blöt puss på min mun
då vaknar även jag till liv igen
och lämnar datorn
för att leka lastbilslek i sandhögen

så närvarande i nuet som han är
i varje ögonblick
- det smittar!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-24 22:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen sant.
Och nuet är ju allt vi har, som Di Leva sade.
2009-08-25

  Eva Langrath VIP
Bedårande underbar text
2009-08-24

  Caprice! VIP
Men Måna, då! Är han inte lite för ung för dig..? ;-D

Men jag förstår dig och lovar att inte anmäla dig till någon tråkig regelboksnämnd som bara skulle försöka förstöra ögonblickets fångande!

Jo, det är en härlig ålder! Men nu har jag glömt hans namn... Var det inte nåt på E? Tror jag minns nu... ;-))
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger