Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte slö

Jag är inte slö

Disken dör inte
dammet infekterar ej
sängen är vacker utan täcke
och kläderna är i mode med skrynkel här och där

Jag är inte slö

Mina ben blir deprimerade av fart och fläckt
mina armar är faktiskt allergisk mot järn
sådant som finns i hantlar

Jag är inte slö

Mitt cv är ett bevis

I gymnasiet gick jag upp klockan fem för att hinna bryta och stjäla
På rasterna gick jag den kilometerlånga vägen till parken och rökte hasch med gubbarna på bänken

Jag var alltid först vid entrén på systemet

Så kalla mig fan inte slö




Fri vers av Marjavaara
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-25 01:26



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Tänker inte kalla dig slö...detta handlar om något helt annat - inspiration!:-)
2009-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Hos mig själv har jag noterat att jag definitivt inte är slö, bara motvilligt inställd till vissa projekt såsom städning.
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara