Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väna kvinna

Sista orden inatt
Dem svåra i sena timma
Jag älskar dig väna kvinna

Som jag sagt

Sista tanken i att
Orden förvinna i dimma
Kärlek jag drömmen kan vinna

Godnatt




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-10-08 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön