Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deep throat (fellatio)

sältan får käkarna att krampa
musklerna drar ihop sig
blir nästan oskuld

jag har träningsvärk i käkarna

det är höst nu
folk knullar inte i statsparken längre

jag svär samtidigt som jag går med huvudet böjt
ned mot marken
löven är blöta och gula
fula
blåser ut cigarettrök

höstbitterheten omfamnar mig
jag beklagar mig över de unga lidande
och de gamla glömska

livet är helt enkelt svårmodigare nu




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-25 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet