Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonym

 

även ett nick
kan känna sig utanför
bli ledset och trött

att döda ett nick
är så lätt
det ligger i spelets natur

vem skulle annars välja
att vara ett nick?




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-25 20:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag känner mig utanför oavsett vad jag kallar mig: Larz Gustafsson, Zluggo Pop, The Raven...
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger