Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jodusåattde

Jodusåattdenuärdetbaraskitochjagmåstetilljobbetsnartjaggjordefeldetvarintemeningen...

Villfaninteattdetskavarasåhär...

Menjaggjordefel...

Mittjävlafel...

Såjävlafel...

Jävlafel...

Fel...

Det Blev så fel!

Jag älskar dej!




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-26 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders