Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Ser amputerade träd i en park
Vittnar gräsklipparns framfart
den halshugger
de tappra sensommarblommorna

Äppelmatta förmultnar
I grannens trädgård
(äpplen som skulle smaka ljuvligt i liten hungrig mage)
Förvandlar mig in i höstens färger
av mänskligt svek förundrad




Fri vers av Perina
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-26 10:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
envar som arbetat i parker med att vårda parkens buskar och träd vet just att det handlar om vård snarare än vanvård, till skillnad från det människor gör varandra av skenbar omtanke och kanske rent av i misshugg och av oefterfrågad vänlighet
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina