Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten

Syster
du vackra
Vem
tar dina
steg
vem plöjer
spår
som i
du
min okända
systers
hemlighets makeri




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 478 gånger
Publicerad 2005-10-08 12:34



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Frågorna Är, och inte i behov att förtydligas. Mer som en fundering utan svar. Det finns ett absurdum att alltid vara korrekt. Detta fel är större än vett.
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön