Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkta tankar och överlevnad.

Hon sa,

Om man hänger ner hoppet som små målsnören seglande från himlavalven

så skulle studmattor explodera av tusentals människor som studsade mot himlen

som projektiler för Hoppet är det enda vi alla tror att vi har kvar

men också det enda som fattas  då

vi inser att tron inte försatte det berg som var vårt.

 

Under tiden gick hon och småplockade saker ur luften som jag inte såg

Och jag frågade stillsamt vad det var.

 

Kärleken till livet svarade hon. Det är det enda som finns kvar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-26 16:37



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Som en sjömanstatuering

Be well,
LPatrikWJ
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP