Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Urkasst ... var bara tvungen å skriva av mig..


Ibland tror vi....

Ibland tror vi
att vi kan glömma

Ibland tror vi att vi kan
radera
likt något skrivet med blyerts
eller börja om
som när vi bryter av spetsen
på stiftet

ibland tror vi att vi kan
radera våra minnen
som om de aldrig existerat

egentligen är minnet
som grått damm
fastnar i hjärnans skrymslen
likt tjära
i våra
passiva
lungor

Ibland tror vi att vi kan raderas
förinta andra
men också oss själva

Ibland tror vi
att vi kan glömma
alla nätter vi låg ensamma
i våra sängar

04.13 mitt i natten och mitt huvud är fullt av dig

alla nätter när vi inte låg ensamma

04.13 och kan inte somna innan jag sett att du slutit dina ögon



Ibland tror vi
att vi kan sluta
älska
vi förstår allt för sällan
att det är omöjligt på alla möjliga vis

kärlek raderas inte
kärlek försvinner inte
kärlek ändrar bara form



~

04.13 och jag har insett att jag alltid kommer att älska dig

~







Fri vers av BrokenHearted
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-10-08 15:26



Bookmark and Share


  Tino
Denna var riktigt fin... Smart det där med "kärlek raderas inte
kärlek försvinner inte
kärlek ändrar bara form" Ja helt enkelt magnifikt;)
2005-11-09

  tonsoku
du har fångat ett fenomen här... (och urkasst va det ju verkligen inte ;)
04.13 inläggen kompletterar tankarna och de två ger substans till varandra på ett magnifikt sätt. urbra!!
2005-11-07

  den ensamma kycklingen
Herrejävlar! Bruden har flow!
2005-10-26

  hejjaghetersanna
Jag gilalr när du skriver 04.13 grejerna! :) dom var riktgit bra! :)
2005-10-09

  Dimi
måste säga att denna mening älskar jag

"04.13 och kan inte somna innan jag sett att du slutit dina ögon"
ett väntande, känns det som.. du somnar sist.. och tänker p din"älskade"

jag tycker att det är en stor mening... den typ "viskar i mitt öra"
2005-10-09

    ej medlem längre
"04.13 och jag har insett att jag alltid kommer att älska dig"

Ligger också vaken och funderar, tänker, undrar. Gillar den här, speciellt de kursiverade meningarna!
2005-10-08

  himlens hemlighet VIP
nähe...inte alls urkasst...och rebootknapp har jag alltid önskat mig :)
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted