Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktiskt

 

...det ogjorda
är det tyngsta oket

att bära




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-26 23:59



Bookmark and Share


    Tea Alex
Absolut!
2009-08-27

  glittertindra
skrattar, min första tanke som dök upp var redan skriven i en av kommentarerna nedan så jag sitter bara här och nickar och håller med... :)
2009-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Det varierar.
Men det ligger mycket i det.
Frågan är sedan varför det ogjorda aldrig blev gjort.
2009-08-27

  Bjarne Nordbö
Faktiskt.
2009-08-27

  Carola Zettergren
Visst är det så... men grannen har faktiskt fixat ett ok..ett gammeldags riktigt..det kommer väl till pass nu:)
2009-08-27

  Peter Matsa
Visst är det så...
tack för tankar
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger