Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 


Gravid?

 

Jag blir så lätt illamående nuförtiden
jag mår illa om mornarna

när jag läser tidningen!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-27 11:53



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Bra text och tur att man har möjlighet att välja bort ibland.
2009-08-27

  Elaine.S VIP
Jo, det är ett slags havande´skap det där, sånt man bär med sig, känner igen!!
2009-08-27

    Tea Alex
Förstår dig helt och fullt. Jag är likadan!
2009-08-27

  glittertindra
känns igen, vet du, du får ändå veta det som behövs om du hoppar över att läsa tidningen nu och då... historien upprepar sig ständigt och det går lägga till sig information på annat sätt...
2009-08-27

  walborg
Kanske mår Du bättre utan tidningar ett tag - världen går inte under. Ibland orkar man bara inte ta in allt ont och brustet, och man måste ju inte det heller faktiskt. Distans är skönt så man kan få tänka och känna i fred. Härlig dikt att kalla denna text Gravid!!!
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger