Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets irrvägar...


Ovisshet tär

Tomt tyst töcken

ekande hjärtsalar

smärta bakom ögon

istårar på kind


Frågetecken många

när om

hur varför

inlåst förvirring


Mening syns

oklar

alla känslor

för vad


Ovisshet tär

gnager på

längtande nerv

slänger henne ut

i mörker...




Fri vers av sulimaa
Läst 313 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-27 19:33



Bookmark and Share


  arja savela
Inget är värre än ovisshet. Tär på den enda nervstackarn som jag har kvar ;) fint formulerat
2009-11-03

  Junitvillingen
Åhh, SÅ tufft...ovissheten, frågorna - är det tyngsta...
*Kramar om dig *
2009-08-27

  blaite
Tungt
2009-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Ovisshet är ett fördärv.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa