Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll låter jag en gammal "kompis" från 2008 återuppstå.....


"Ordverksta´n !"

"Ålderdomsparasit" = Privat Bolag inom Äldreomsorgen .

"Sjukhusdestruktör"= Direktör för ett Privat Sjukhus .

"Grundskolevampyr"= Rektor eller Ägare av en Friskola på Grundskolenivå .

"Ideologihaverist"= Genomsnittlig SAP-medlem inom Partiets Elit .

"Trafikdråpare"= Rattfyllo .

"Mordarbetare"= Arbetare på en Vapenfabrik (t ex Bofors) .

--








Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-27 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska