Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag älskade..



Levde allt som oftast i sagans värld

och

de hemska i sagan
är så hemskt
som du själv vågar föreställa dig

och

jag samlade minnen
av gyllene barndom
i en liten ask
med bokmärksänglar på

och

jag inte bara andas luft
jag var luft
tittade på er som lekte pusskull
utanför klassrumsfönstret

och

Barbie och Ken
knullade
brutalt
upp och ner
i ett allt för litet dockskåp

och

jag sattes i statistik
på alla dessa
unga tjejer som skar sig
mina tunna sköra handleder
fylldes av smärtsamma minnen

och

jag längtade kärlek
lärde mig
uthärda
brutal sexakt

och

varggrinsfradga
frätte mina redan öppna sår

och jag hatade

innan jag hunnit
blåsa ut ljuset
hade en liten låga
tänts i min livmoder

och jag älskade..




Fri vers av Perina
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-28 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina