Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smörskogs gläntan

Solvers spreds på öppna läppars studsmatta
Romantisk ordvers full av kärleks lek
Sticksår i blickars förföriska kratta
man och kvinna vid skogsvägs väntan vek

Leendens avslöjande; känslors längtan
Händer, arrmar. Rörliga kroppars smek
Benen klapprande i den, smörskogs gläntan
Bort i svängen, vid en gammal ek

Kärleks ord ristat hårt i välklädd bark
Frihet i en vitsippedunges skrud
Där är mannen så hård och ryckigt stark
Fångad av en lyckligt fri älskogs brud




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-10-08 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön