Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 28 augusti

Störtskur befruktar

markens törstande yta

åskguden mullrar

 

©Y.M. Bohman 2009




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-28 16:00



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vädererotik, typiskt Dig!
2009-08-30

    Bodil Sandberg
Tre fantastiska rader
med ös och muller
bilden helt förträffligt snygg
här dånar applåders buller
2009-08-29

  noname_realmind
Härlig ovädershaiku! ;)
2009-08-28

    ej medlem längre
Ett bra sätt att se på regnet på... att regn befruktar och är ngt positivt .. skall försöka ta efter..
2009-08-28

  peter markurth
bra
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER