Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papper i vinden

Hur kan jag mätta det hjärta som blöder?
Varför blev jag kär?

Hur vända ett papper i vinden?
När pappret oskrivet far.
Hur kan jag säga mitt hjärta älskar?
När den älskade förneka dess krav.

Hur kan jag mätta det hjärta som blöder?
Det hjärta jag bär.




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-10-08 19:44



Bookmark and Share


  Laijza
Vackert o vemodigt...
2005-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön