Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ångesten gnager

 

när ångesten gnager
bildar den hålrum
urholkar skalet
men aldrig blir den mätt




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-29 13:39



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Ja, usch så väl tecknat
2009-08-31

  noname_realmind
Träffande bild hur ångesten känns...
2009-08-31

  Syrsan
Det är just det som är det otäcka, att den kan ta så stor plats.
2009-08-30

  aol
bara så san känner igen gnagandet man hurves
2009-08-29

  Larz Gustafsson VIP
A bottomless pit.
2009-08-29

  walborg
Bryt bryt! Ångest brukar innebära rädsla för någon känsla som man inte orkar acceptera inom sig.
2009-08-29

  Eva Langrath VIP
Ja den äter och äter och det kan vara en kamp att få stopp Kram till dig
2009-08-29

  Caprice! VIP
Tyvärr är det nog så. Men då och då vilar den på maten...
Väl skaldat!
2009-08-29

  Elaine.S VIP
Nej, det är just det!! "aldrig blir den mätt"
2009-08-29

  Carola Zettergren
Sorgerligt nog....
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger