Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyck om mig.


Fåglarna tu



De två små fåglarna

flyr, skyr

från deras stora organism av tusentals små fåglar

från tryggheten


För en liten stund tu

ensamma

Två

virvlande runt varandra i hisnande fart ned mot marken

I möte mot marken

med ögon för varandra

undviker de döden med sekunder


Upp mot sjunde himlen igen


Du å jag

Låt oss möta alla vägar och väggar


Tillsammans

som fåglarna tu uppe i himlen




Fri vers av Askos Penna
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna