Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geniets högra hand (och gosedjur)

 

geniets assistent är en sån som jag är. jag skulle hjälpa honom med att vara där för honom. tvätta hans penslar. måla hans blåa fält. skära hans dukar.

se till att sekreteraren skötte sitt jobb. att revisorn deklarerade inkomst. och bli belönad för min smidighet när det gällde att vara i hans närhet. att följa hans ord och göranden.

en assistent av guds like.

han skulle vara så nöjd. och så skulle vi gosa som kära för att vi skulle älska varandra. han skulle ha mig som sitt gosedjur, eftersom jag slutat med sex under bältet där kommer jag bara till själv.

vi skulle kyssas kramas och ligga sked, hålla händer i solnedgången. och i soluppgången skulle vi se på varandra, sitta mittemot och andas i varandra. vi skulle dela ångest och längtan.

vi skulle dela tanke om lätthet och vi skulle dela mörkret i vår själ.

jag skulle vara som han. och jag skulle vara

som jag är.

 

^

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-30 10:49



Bookmark and Share


  peter markurth
denna var oerhört välskriven, hmm du är däremot en sexuell varelse(myst m dig ju) dena dikt förmedlar sanning till mitt hjärta nu då jag ser den, ser en flicka vänta i natten....
2009-10-17

  Catharina Edin VIP
Detta var det bästa jag sett av dig! Både roligt, berörande och fängslande!
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP