Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens mirakel?

Sakta mig

sakta mig


Kan någon sakta mig

Hästkrafterna är i obalans

Gråten dränker somliga ängar som lyser

Gunga mig

gunga mig in i förmaket

till evigheten

Knyt upp dubbelknuten sakta varligt

Låt mig få komma närmare Dig


Ser huden mjuk bakom försiktigt pansar

Kan vi åla oss ur våra skinn

för att smälta i kärlekens degel

så har jag inget mer att begära

Bara tacka de goda feerna

som vakat vid våran sida så tyst

och omärkligt

Hela tiden när vi letat

Utan att ens veta om det




Fri vers av Kim VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-30 16:55



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt underbar...
längtan när den beskrivs
som allra bäst......
applåder
kb
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP