Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som fanns


De sade en gång åt henne att livet var på riktigt.
Att Snoret fanns och Schlagerfestivalen.
Det fanns Mellanmjölk och Rea på Ikea.
Disk fanns och Menstruationsblod.
Likaså fanns Fotbollen, Toan, Nagelbandet, Ovanvåningen.
Det fanns Julgranar och Prydnadskuddar.

Till och med Kafferaster fanns.

Hon trodde dem aldrig.

Tänkte på en intensivt Grön ton.
På Yum Yara Yum.
På Kumköy, en vildhund.
Hon mindes mannen med det ihåliga ansiktet
Hon visste att de fanns.




Fri vers av Sylt
Läst 427 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-30 17:11



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....den här tycker jag mycket om....
..vad finns....vad finns inte...och för vem.....
gillar!!
2010-03-02

  noname_realmind
Ja, vad är egentligen verkligt?

Tänkvärd text.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sylt
Sylt