Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. Farväl .

 

 

Nu lutar jag mig tillbaka

 

njuter av chokladpraliner

apelsinklyftor

champagne

 

Magasinerar mitt alfabet

 

och vem vet

 

kanske letar jag fram några bokstäver, men

tills dess

 

auf wiedersehen

ciao

 

och till dig min älskade vän

var inte ledsen

vi kanske ses igen

 

Farväl

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-30 21:41



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja man får trösta sig med det allra bästa!
Texten säger Punkt! Nu har jag inte mer att tillägga, och det där med pralinerna lätt välan gött
2009-09-01

  Gunilla VIP
Låter som ett
nytt kapitel randas!
2009-08-31

  Mats Henricson
Kul , men också med ett stänk av vemod.........
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP