Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska livet

Läppar som nuddar varandra.

Tungor som dansar...

Leker tafatt.

Ser dej... Länge...

djupt i dina ögon...

Ser det ingen annan sett...

Jag är Betagen...


Att älska dej är att älska livet!





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 08:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så skön är känslan när man älskar! FIN text:-)
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders