Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man får känslan av att inte räcka till..

Känslan av att vara otillräcklig
har börja försvinna ur mitt
system. Men den dyker upp då
och då, och vad ska man då göra?




Övriga genrer av elinbelin
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 23:20



Bookmark and Share


    vemod
<3
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin