Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan..


Naken

släpper förtöjningarna
till allt jag kan allt jag vet
blottar mig
inför er står jag naken
som ett vitt pappersark
mina penslar (läs händer)
rör sig över pappersarken
som får eget liv
av färgen
vibrerande
något i mig börjar leva
blodet pulserar åter i mina vener




Fri vers av Perina
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-31 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina