Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon gråter så stilla i natten...


Utlämnad

Med bultande hjärta

pulserande blod

står hon där

så tyst och stilla


Nattens väsen

närmar sig

skämmer hennes lugn

på flykt


Kvävande gnagande

river sig in

demoner frodas

i timme så sen


Trevar tveksamt

famlar sig fram

letar din trygga

älskande famn


Ber så liten

på bara knän

älska mig nu

som aldrig förr


Med ett blodigt

hjärta i sin hand

hon lämnar sin själ

att förvalta


Endast du med makt

kan ge henne frid...





Fri vers av sulimaa
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-01 00:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ord som förstås...
2009-09-01

  devilsangel
Blir tyst när jag läser detta här, känner in och förstår...så väl du beskriver just hur det är...
kanonbra skrivet...
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa