Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakfylleblues (17/5-09)

Så har man gjort det igen! Supit sig så dyngrak att man önskar att man kan krypa ur sitt eget skinn o slänga in det i tvättmaskinen. 60 grader med förtvätt, mjukmedel, fläckbortagningsmedel dubbel dos... Ligger i sängen o våndas. Inser med fasa att vissa minnesbilder som flashar förbi innehåller en hel del pinsamma inslag. Det ena på dansgolvet o då menar jag golvet.. Tyckte jag ramlade som en kägla i alla hörn o kanter o det gjorde jag nog såvida jag inte fick på käften. Har ett skönt blåmärke på hakan o en väldigt ömmande kind...Hann med det mesta, gråta en skvätt, hålla eget tal under det pågående, supa som en gris, bråka med taxichauffören (fick gå/ragla/krypa hem sista biten) samt tappa bort diverse prylar för ett antal tusenlappar. Så nu ligger jag här med en dubbelsidig cementkeps o en ålder på 85.. Idag är det ett faktum: Jag ska aldrig mer dricka alkohol! :)




Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-01 00:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Nu är det november, 18, och hur många löften till har du vännen avlagt sen dess ? 1-2 veckor brukar de hålla eller va säger du ? Du är bra på social-realism.
2009-11-18

  JLindh
Ha ha när sanningen svider som bäst
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked