Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud hatar mig...

Gud som haver barnen kär.
Se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder.
Står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer , lyckan går.
Den Gud älskar , lyckan får.

Jag knäppte händerna o bad... inte f-n hjälpte det..

Gud hatar mig




Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-01 01:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tjo faderittan !
2009-11-18

  L Patrik W Johansson VIP
Slayers skiva var ironisk det värsta var den släpptes den 11e september, vilket gjorde den så ironisk så de nästan ställde in den turnén, inget att skämta om men det var lite väl när Anthrax fick sitta o bli intervjuad pga sitt namn o inte senaste skivan

vansinniga tider i en än vansinnigare värld
det räcker att dessa vansinniga människor hatar människor

filosofi är fredligt

sist jag kollade

=)

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-02

  exhausted and naked
God hates us all
2009-09-02

  blaite
du e inte ensam..
2009-09-02

  tom boreland
nej han hatar mats odell och alla skenheliga kristdemokrater
och han i källaren förbereder deras hädanfärd med nytt kol och nya skyfflar
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked