Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALLA vet det det ju, om man inte är totalt politiskt aningslös (kanske en vanlig företeelse nu för tiden ?)..


"Reinfeldts klassiska Ledstjärna - Den privata Egoismen !"

Att den Reinfeldtska HÖGERN , i sin politik, VÄDJAR till den Primitiva Egoismen, står ju helt klart ! Skattesänkningar till de med Arbeten, Förmögenheter och god hälsa är ju tre faktorer som är Bevismaterial på detta ! Och Privatiseringarna (av statliga och landstingsägda företag)är ju de Ultimata Konsekvenserna av Ett extremt Egoistiskt Tänkande så Fjärran från ALLT vad Solidaritet och Rättvisa som Tänkas kan !!! Och, Kära Medborgare i vårt avlånga land, det går ju bra, så länge som ni är friska och har jobb ! Men OM något händer så TÖMS Din Plånbok ! Är det VÄRT det ? Den "frihet" som Reinfeldt och co talar så vackert om, är INTE den vanliga människans frihet, det handlar, ENBART, om BANKBOKENS FRIHET , dvs (precis som Bankerna fungerar) den "Gräddfil" som de KAPITALSTARKA har .
Ramla INTE i EGOFÄLLAN en gång till ! Reinfeldt har INGET att erbjuda människor UTAN Förmögenhet eller stora Materiella Tillgångar ! Han och hans anhang har BLÅST ER en gång , låt honom INTE blåsa er igen !!!

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 366 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-01 09:34



Bookmark and Share


  Mats Henricson
För dem som, liksom, jag, har som mål att , via demokratiska metoder, utradera Fredrik Reinfeldt från den politiska kartan, kan det vara intressant att studera min "Samlingsbok" (finns på avd "Böcker" här på poeter) "The Fredrik Reinfeldt Era".
2009-09-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med Mr R
lutar det åt
tom kassa
för en massa
medborgare!
Men själv kan
han lassa på
men vi får
lassa å /av/!
2009-09-01

  genni VIP
Ja, så är det med Reinfeldt, gynna alla som har arbeten, ta från de sjuka och nu i krisens Sverige, då vill han att skatten ska sänkas! Hur ska välfärden kunna stärkas? I politik bör man gå bakåt och titta på vad alla åstadkommit, läs Reinfeldts gamla bok, det ska kosta att vara sjuk och inte frisk, är man hungrig så blir motivationen att söka jobb större!!

Mats, en viktig text du skriver här!
2009-09-01

  Redeemer
Eftersom jag varit arbetssökande större delen av detta år, är jag mycket medveten om hur rätt du har!

Applåder i massor!
2009-09-01

  Catharina Edin VIP
Just det - bra!
2009-09-01

  etthjärtaäralltidrött
Bra!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska