keramik..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
keramik...


kontrast

 

tala med mig om kontrast så ska jag göra en kantig och rund av en platt

en mörk och ljus liten och stor

en kon av en trast

en cirkel

en mast            #¤#¤#¤¤#¤¤###¤¤¤¤####¤¤¤¤¤######

 

 

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 12:44



Bookmark and Share


  peter markurth
vad söt, bra, kvinnlig text
2009-09-01

  Quasimodo
Skapandet pågår här känns det som i alla skikt #¤###¤¤¤¤#
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP