Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivialt

Trivialt!....Får jag som svar.

Hatar när min åsikt blir devalverad.

Krampaktiga försök till försvar....

Hatar att vara reglerad...



Avbruten mitt i en mening

Är jag så vansinnigt ointressant

Att jag likt en dränering

borde hålla mig på min kant....



Vad gör dina ord viktigare än mina?

Vad har du som inte jag har?

När du låter min mening förtvina...

Trivialt!....Får jag som svar...




Fri vers av Max Poisé
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-01 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilket klockrent innehåll i texten, så kan man känna sig när det sitter folk och kör över en..

Vad jättebra text!

Kram!
2009-09-01

  Popcorntankar
Ärligt och rak , känner igen mig!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé