Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MANNEN OCH FLICKAN

 

 

Mannen kom

Mjukheten föll som ett varmt regn över flickan

***

Mannen pratade

mjukhet vaknar i flickans hjärta

 ***

Mannen ser henne  

hon ler inom sig, hela flickans själ ler  

 ***

Mannen ger värme kärlek

hon blir flickan igen, det bubblar inom henne

 

 ***

Mannen pratar med henne om allt i den stjärnbeströdda natten under månens sken 

hon tittar ut genom fönster ser månen och drömmer vackra uppenbarelser

 vidrör henne likt mjuka smekningar över hennes själ

 ***

Mannen ser henne han glittrar

hon tar emot glittrande stjärnregn av kärlek faller

***

Mannen och Flickan glittrar av stjärnregn

  

  

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-01 16:56



Bookmark and Share


  Gormsen
En sådan vidunderlig romantik, CD!
2009-09-01

    J. Herward
*suck om det ändå vore sant, vad är kärlek?
det undrar jag, men du definierar den som något oerhört underbart ;)
2009-09-01

  peter markurth
den känns sann....
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen