Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom staden

Stolt går han vid hennes sida.

Hon...

Den Betagande...










Fri vers av Valdemar Anders
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 17:41



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Så fint att kalla henne det :)
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders