Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Över 900 fall plus ett dödsfall (Uppsala) har, hitintills, inrapporterats och massvaccineringarna dröjer......, start oktober , preliminärt startdatum okänt..


"Svininfluensan - Sverige också drabbat !"

Jag tror INTE att det finns anledning till Panik ! OM man är vid god hälsa , i övrigt, så klarar man ett insjuknande ! Jobbigt och ansträngande ,ja, ett par veckor "går åt fanders", men man fixar det ! Många av oss äldre har, också, en viss immunitet, i och med att vi, redan i barndomen, drabbades av flera influensaåkommor, t ex Asiaten, som , också, hade ett världsomfattande förlopp, för några decennier sedan .
Men, PRIORITERA Riskgrupperna: Barn, handikappade, kroniker, gamla, svårt sjuka , sjukvårdspersonal, socialvårdspersonal, skolpersonal, dagis- och fritispersonal etc .
Vi andra KAN vänta, men nämnda grupper MÅSTE ges Möjligheter och det SNABBT, skippa de Byråkratiska Hindren, snabba på Testprocessen, Tryck HÅRT på Producenterna/Leverantörerna, det handlar ju om MÄNNISKOLIV !
SÄTT FART , ANSVARIGA POLITIKER OCH TJÄNSTEMÄN ! Annars handlar det ju om "Vållande till Annans Död" för Er Del ! Och det här MÅSTE FÅ KOSTA !
ETT ENDA MÄNNISKOLIV ÄR VIKTIGARE ÄN HUR MÅNGA MILJONER SOM HELST !

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 09:50



Bookmark and Share


  genni VIP
Nej, inte tror jag att vi ska få panik!
Även i vanlig influensa så dör alltid någon, hur tragiskt det än är, men du Mats....Jag börjar få ont i halsen, känner mig förkyld...hm...vem vet, svininfluensan finns ju redan här, ja hör du inte ifrån mig så vet du vad jag drabbats av :)
2009-09-03

  stenen/ Yv Ericsson
Ja media har nu fått sin egen lilla kelgris...

Själv har jag genomlidit denna sjukdom, och ser mitt fula tryne i spegeln varje morgon...

Jag föreslår ett vaccin som botar folksjukdommen "Avundsjuka" istället.
Jag ser den som ett större hot..

Äh förlåt, typiskt mig o bara bla bla bla
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska