Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig få nog av dig

Jag ville fånga varje ögonblick i vårt möte
slicka i mig varje del av din närhet
jag visste att vår tid var begränsad
att du snart skulle lämna mig igen
min hud minns dina händer
jag tecknade dig när du åkt
minnet av dina ansiktsdrag
satt etsade vid min hornhinna
fanns i mina händer
Jag kommer aldrig få nog av dig!




Fri vers av Perina
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina