Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att finnas där för folk som inte verkar bry sig.

Hon finns där, finns där som stöd.
Visar sin kärlek och ger av sin glöd.
Men någonstans, försvinner hennes gnista för livet.
Ser de henne, eller tar de henne bara för givet?




Övriga genrer av elinbelin
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-02 16:36



Bookmark and Share


  deepundermyskin
Bra och tänkvärt!!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin