Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatad

 

Jag fyller en mycket viktig funktion i mitt liv. Jag är nämligen den människa som folk i olika sammanhang, älskar att hata.

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-02 17:12



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
Ja, och du Svenna är utesluten ur mitt liv. Trots att jag aldrig träffat dig ens.
2009-09-02

  Svartsilver
då är dom dumma i huvudet säger jag bara till diktjaget.
ta ingen skit.
2009-09-02

  Quasimodo
Det tror jag väldigt lite om !!!
2009-09-02

  peter markurth
nej du e ju kanelbulletjejen, ingen hatar dig....
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP